keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Koulujuttuja

Syyskuusta on jo pitkä aika, mutta malliston eteen en ole ehtinyt tehdä vielä yhtään mitään. Suurin syy on kouluhommat, jotka vaativat oman veronsa ja tulevaisuus, jonka miettimiseen käytän kohtuuttomasti aikaa. Koulua on nimittäin jäljellä enää vajaa puolivuotta eivätkä suunnitelmani tulevasta ole vielä yhtään varmoja... Tällä hetkellä kallistun varmimmin välivuoteen päin, mutta ei uuden koulun aloituskaan aivan poissuljettu vaihtoehto ole. Toisaalta tekisi kauheasti mieli lähteä ulkomaille... Noh, kouluihin aion joka tapauksessa hakea ja miettiä sitten myöhemmin mitä teen... Kesällä ehkä voisi sitten paremmin miettiä sitä omaa mallistoa oikein ajan kanssa.

Jos kuitenkin keskitytään nykypäivään vähän. Koulussa on meneillään sisustuskurssi (Blaaah) ja siellä väsäillään seinävaatteita päiväkoteihin. Meidän piti leikata lehdistä mielenkiintoiset kuvat, tehdä niistä värikartat ja keksiä joku idea kuvan pohjalta seinävaatteeksi. Tässä on omat askarteluni:






Kumpaakaan ehdotuksistani ei valittu, mutta saimme tehtäväksemme suuren ja värikkään hevosen toteutuksen tilkkutyötekniikoin... Aikaa on vielä kolmisen viikkoa jäljellä ja homma tuntuu todella suuritöiseltä... Mutta kun ahkerasti tehdään niin eiköhän se siitä ajallaan valmistu. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti