lauantai 7. tammikuuta 2012

Takki projekti etenee


Takkiprojektini etenee mukavaa vauhtia. Sain kuluvalla viikolla leikattua kankaan ja ommeltua takin ensimmäiseen sovitukseen valmiiksi. Menen huomenna ystäväni luo takkia kokeilemaan, toivottavasti se istuu hyvin!



Tuosta näkeekin vähän takin tulevaa mallia. Takkista tulee kaksirivinen, siihen tulee isot läppätaskut ja epoteliti olkapäille. Ystäväni haluaa myös heijastinkankaasta tehdyt tähdet takin helmaan. Kätevää, jos unohtaa heijastimen kotiin :)

Tästä hommasta olen aika innoissani, sillä tykkään siitä, että saan uusia haasteita ja tekemistä. Kaverilla ei ole talvitakkia, joten tämän pitäisi vähän lämmittää paremmin kuin hänen nykyinen syksytakkinsa, jota hän käyttää kesät talvet. Pitää vaan saada tämä nopeasti tehtyä, ettei ystäväni tarvitse palella.


Ekaan sovitukseen en tehnyt vielä hihaa tai kaulusta, kun päätin, että teen tähän ensin sovitusmuutokset ja sen jälkeen piirrän vasta kaavan hihaan ja kaulukseen, niin jos tähän versioon tulee jotain muutoksia, jotka vaikuttavat esim hihaan, niin saan ne heti huomioitua. Plus, lakanakangasversiossa hiha oli todella kummallinen, joten en halua ottaa mitään riskiä, että hihasta tulisi kummallinen.

Stay tuned, katsotaan mitä tehdään seuraavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti