torstai 2. helmikuuta 2012

1920


  




Viimeisin kouluprojektini ja suuri murheen kryyni. Toivottavasti saan jossain välissä parempaa kuvaa, nämä kun tuli otettua hämärässä huoneessa ja aika kiireellä. Eikä mekkoa ole edes silitetty :P

Hommahan oli siis tehdä joku 1900-luvun mekko ja minä sain itselleni sen itselleni kaikkein rakkaimman 20-luvun. Rakastan kauniita charleston-mekkoja ja 20-luvun fiilistä ylipääntäänkin. Tein mekon siis opettajalleni ja tähän kokonaisuuteen kuuluu musta, kapea olkaiminen alusmekko, ruusubrodeeratusta mustasta silkistä valmistettu holkkihihainen mekko ja päälimmäisenä musta kimono hihainen mekko ja laskostettu vyö. Nuo vyön laskokset näyttää kyllä kuvassa vähän vetävän... auts. Katsotaan mitä ope sanoo. Onneksi mekko sentään näyttää open päällä kauniimmalta kuin mitä se nyt näyttää tässä nuken päällä.

Kimonohiha oli minulle ihan uusi asia ja oli kiva oppia tekemään sellainen, täytyy joskus kokeilla tehdä itsellenkin kimonotyyppinen mekko tai aamutakki.

Mekon tekeminen oli antoisaa, vaikkakin myös hyvin haastavaa ja lopussa hyvinkin raskasta ja tulihan siinä vähän kiirekin... Onneksi tämä projekti on nyt ohi ja voin keskittyä seuraavaan aiheeseen, eli takkiin! Ja kuukauden päästä päästään työharjoitteluunkin, uujee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti