tiistai 28. kesäkuuta 2011

Muotoilua

Innostuin tänään vähän leikkimään yhden kankaan, muutaman ostamani paljettikoristeen ja sovitusnukkeni kanssa. Meillä oli koulussa muotoilua viimeisenä vuonna ja tein oman juhlamekkoni yläosan muotoilemalla nuken päälle. Harmillista, että meillä oli tuota aihetta koulussa niin vähän, koska sitä olisi ollut todella mukava oppia tekemään paremmin. Kankaan asettelu, kieputtelu ja laskostus nukelle on oikein kivaa ja rentouttavaa puuhaa. Tässä pari esimerkkiä mitä tänään puuhailin. Kangas on tosiaan aseteltu vain nuppineuloilla kiinni nukkeen.
















Iltapuvun muotoilua. Ostin nuo paljetti tulppaanit maanantaisella kaupunkikierroksellani, kun etsin vetoketjua ja alennusmyyntijuttuja. Tykkään!










Täytyy alkaa enemmänkin harjoittelemaan tätä puuhastelua! Oli nimittäin hauskaa :) Ja eihän sitä kehity jos ei harjoittele, eihän? :)

Translation: Today I had some fun with fabric and pins. I draped fabric and made an evening dress and a party top :D It was really fun activity for this evening. I bought that sequin tulip on Monday at the same time I bought a zipper and  made some sale-shopping. :) This was so much fun that I should do it more often!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti