sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Valmistujaismekot

Nyt on valmistujaiset juhlittu ja kesä voi alkaa. Perjantaina kävin omalla koulullani kevätjuhlissa ja todistusten jaossa. Oman todistukseni väliin oltiin myös sujautettu Fredrika Wetterhoffin stipendi. Se oli aivan ihana yllätys, melkein tuli tippa linssiin :D Oli muutenkin todella haikeaa jättää tuo koulu taakseen, koska olen viihtynyt siellä paremmin kuin missään koulussa koskaan. Tämä ala on niin mun juttuni ja opettajat olivat tuolla niin mahtavia ja luokkakaverit ihania.

Tässä kuitenkin kuvia omasta ja siskoni mekosta, jotka sain kuin sainkin valmiiksi ajoissa. Äitini mekko on vielä kuvaamatta, mutta enköhän saa siitäkin kuvamateriaalia jossain välissä.




Oma mekkoni ihanaa tumman violettia raakasilkkiä. Muuten mekko on malliltaan hyvin yksinkertainen, mutta helmaan tein piparkakkureunan, jotta saisin mekkoon sitä jotain. Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän projektiin, sillä mekosta tuli itselleni todella mieluinen ja hyvän kokoinen ja tyyliini sopiva. Itselle on oikeastaan melko haastavaa tehdä vaatteita, koska itselle on niin paljon vaikeampi katsoa mikä sopii...
  


Siskon mekko on pallohelmainen. Pallohelman tekoa täytyy vielä joskus harjoitella, että saan siitä oikeasti sellaisen hyvän mallisen. Tämä kangas ei ollut ihan se otollisin siihen, vaikka sitäkin olisi varmasti jotenkin voinut avittaa pysymään muodossaan. Onneksi sisko kuitenkin vaikutti ihan tyytyväiseltä.

2 kommenttia:

  1. WOW,both dresses are absolutely amazing!!!The purple one is to die for!
    http://chiccastyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oh, thank you so much ^^ I'm really happy with the dresses myself too :) They turned out to be exactly what I wanted :)

    VastaaPoista