keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Vintagevaatteita part.1

Olin tänään viimeistä päivää töissä tältä erää. Työpaikkaohjaajallani on kaapit täynnä inspiroivia kirjoja ja lehtiä, joihin onnekkaana pääsin tutustumaan harjoitteluni ja töideni aikana. Pari kirjaa on aivan pakko saada myös itselle!

Tänään käytin osan kahvitunnistani siihen, että otin kuvia monisteista, jotka ovat alunperin olleet jonkun 1970-luvun lehden/kuvaston sivuja. Ajattelin jakaa nämä inspiroivat kuvat täälläkin. Eli varautukaa kuvaryöppyyn... Näitä on runsaasti.
















Harmi kun osasta kuvia tuli vähän epätarkkoja. Vaatteista onneksi kuitenkin näkyy melko hyvin ne tärkeimmät kohdat, kuten leikkaukset ja pienet jännittävät yksityiskohdat. Erityisesti näiden vaatteiden leikkaukset ovat mielestäni hauskoja ja niitä voisi aivan hyvin soveltaa nykypäivän vaatteisiinkin. Ihanan elegantisti naiset ainakin pukeutuivat tuolloin. Cocktailmekot ovat upean tyylikkäitä ja naisellisia. Niissä on kauniita kankaita ja leikkaukset tuovat naisenvartalon parhaat puolet hyvin esiin. Kuvista voi bongata myös ihania asusteita, kuten makeita hattuja, upeita koruja ja hansikkaita.

Lisäilen pian seuraavan satsin kuvia :)

Translation: These pictures are from an old magazine/catalog from the 70s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti